«Ритми весни»

2015-03-10

/Files/images/DSCN0242.JPG

Весна – найкраща пора року! Все в природі пробуджується, тягнеться до сонця. Вже традиційно на передодні свята 8 Березня у центрі позашкільної роботи «Мрія» відбувся творчий звіт зразкового ансамблю спортивного бального танцю «Мрія», керівник Пріхнич Лариса Іванівна за участю вихованців гуртків: «Крій та шиття», керівник Макарова Ганна Василівна; «Українська народна вишивка», керівник Ганжа Лариса Олексіївна; «Перукарське мистецтво», керівник Качан Інна Іванівна; «Прикрась свій дім», керівник Ювченко Наталія Валеріївна та «Діамантові голоси» керівник Мартиненко Світлана Валеріївна - «Ритми весни».

Перед початком заходу була проведена благодійна виставка – продаж творчих робіт вихованців центру та відбувся благодійний збір коштів на допомогу постраждалим бійцям АТО Баришівського району, де було зібрано 1806 грн.

Розпочали захід патріотичною піснею вихованці вокального гуртка «На нашій Україні», а продовжили демонстрацією робіт «Ми за мир» з техніки «квілінг» вихованці гуртка «Прикрась свій дім».

Програму святкового концерту складали масові та дуетні композиції європейських, латиноамериканських і сучасних танців. І молодші, і середні, і старші учасники зразкового ансамблю спортивного бального танцю «Мрія» передали глядачам всю красу бальної хореографії. А вихованці гуртків «Крій та шиття» та «Українська народна вишивка» представили колекцію одягу «Весна по – українські», образи доповнили чарівними зачісками, які виконали вихованці гуртка «Перукарське мистецтво». Також свої роботи з техніки «бісероплетіння» та «квілінг» на сцені продемонстрували вихованці гуртка «Прикрась свій дім».

Особливе враження справила на глядача виставка дитячих робіт вихованців центру «Любов і краса врятують світ». Майстерно, з використанням ліричної поезії, вела концертну програму Дар’я Обухова.

Т.Аркуша, методист ЦПР «Мрія»

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi