День пам’яті

2015-02-23

Сьогодні наша країна переживає, на жаль, дуже важкі часи. А рівно рік тому наше сучасне покоління дізналося, що таке справжня агресія рідної, здавалося б, країни-сусідки, що таке жорстокі вбивства ні в чому невинних людей, справжніх патріотів своєї країни. Померти заради Батьківщини - це не сором, сором - це вбити на передовій брата чи друга, підкорюючись наказам ворога.

Саме тому, з метою вшанування пам'яті "Небесної сотні", які масово були розстріляні 18-20 лютого 2014 року на Майдані, РРУС "Альянс" організувала "Хвилину пам'яті", де всі присутні схилили свої голови і, ледве стримуючи сльози, промотали в пам'яті ці страшні події.

Не забули ми і про тих Чоловіків, що зараз всією силою духа, волі та бажання, всім тілом стоять на сході нашої країни. І ви знаєте, певне, вони воюють там саме за наше майбутнє, за свої дітей, жінок, матерів, за рідну землю, за ідею державності , а не за комунську ідеологію.

Ми запалили свічки і за всіх тих, хто віддав своє життя, борючись на справжній , як би це жорстоко не звучало, війні.

І той вогник, що тремтів у наших руках, то і є надія на життя - життя України, життя кожного солдата та щирого патріота, життя УКРАЇНЦІВ!!!

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi