"Любов врятує світ"

2015-02-19

/Files/images/DSCN0002.JPG

Вже не перший рік День Святого Валентина для молоді Баришівки проходить у надзвичайно чарівній обстановці. Намагаючись створити незвичайні умови для святкування цього дня, вчителі та дорослі доклали чимало зусиль. І те, чого ми так чекали, нарешті відбулося. У переддень свята закоханих, 13 лютого, на базі ЦПР "Мрія" відбувся вечір для старшокласників "Любов врятує світ". Третій рік поспіль учні Баришівської ЗОШ №2 та Баришівського НВК збираються на бал, аби відчути атмосферу Середньовіччя, коли жінки, вбранні в прекрасні довгі сукні, і чоловіки, що вражали своїми чудовими смокінгами, поринали у вир танцю.

Не лише школярі, а й студенти захотіли пережити ці емоції на собі. Кожен з учасників мав відтворити у своєму вбранні образ свого улюбленого героя кінофільму, або ж просто виглядати як справжня леді чи джентельмен. І наша молодь не розчарувала: дівчата, увімкнувши свою фантазію, змогли приміряти на себе роль героїні кінофільму "Містер і місіс Сміт", "Кримінальне чтиво" та багато інших, хлопці ж у своєму вбранні притримались загальноприйнятих канонів світських вечорів. Лише за кілька днів навчити танцювати учнів, дехто з яких ніколи не ставав до пари, може лише талановитий учитель. Це вдалося зробити Пріхнич Ларисі Іванівні. Учасники закружляли у вирі чарівного полонезу, станцювали заворожуючий вальс, енергійну польку та пристрастне танго.

Подивитись на це чарівне дійство завітала Слухай Н.М. - начальник управління освіти, молоді та спорту Баришівської райдержадміністрації. Вона справедливо підвела підсумки конкурсу "Буріме", в якому пари відшукували в собі талант поета. Переможцями цього конкурсу стали Луговська Анна (1місце), Аксьон Андрій (2місце) та Щербина Анна (3 місце). Надія Михайлівна проявила своє захоплення такими вечорами: "У наші часи не було балів, а були, на жаль, лише дискотеки, тому ми не змогли побувати у ролі таких вишуканих дам і джентельменів, як ви. Цінуйте те, що для вас роблять зараз дорослі, вони намагаються докласти якомога більше зусиль, аби ви відчували себе щасливими".

Ну а як жити зараз без почуття гумору та сміху? Саме тому група "молодих акторів" на чолі з господарем свята, вчителями та керівникам гуртків сценічно обіграли епізод із кінофільму "Іван Васильович змінює професію". Публіка не могла відірвати погляду від їх виступу, від душі захоплюючись кожним словом, згадуючи і порівнюючи справжніх акторів з не менш талановитими нашими керівниками. Аплодисменти довго не припинялися. Це був справжній фурор.

Ну і звичайно, вже за традицією шляхом голосування всі учасники обирали пару, яка, на їхню думку, гідна бути Королем та Королевою балу. Кожен керувався своїми переконаннями, але за більшістю голосів перемогла пара №4 - Мазур Ірина та Гаргалик Олег, яка не лише на балу приміряла роль закоханих, а й у реальному житті поєднали свої серця в одне. Хочемо лише побажати переможцям щирого та вірного кохання, яке вируватиме в кожному подиху повітря, аби Святий Валентин завжди був поряд з ними! Без сумнівів, цей день запам'ятається кожному з присутніх, адже вони відчули атмосферу справжнього кохання та щирих почуттів. До зустрічі на паркеті 2016!

/Files/images/f94IWQmSoPs.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi