• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Майстер - клас з квілінгу "Різдвяна зірка"

Майстер - клас з квілінгу "Різдвяна зірка"

2015-01-14

/Files/images/DSCN8802.JPG

Сію, вію, посіваю, з Новим роком поздоровляю! На щастя, на здоров'я та на Новий рік, Щоб уродило краще, ніж торік, - Жито, пшениця і всяка пашниця, Коноплі під стелю на велику куделю. Будьте здорові з Новим роком та з Василем! Дай, Боже!

14 січня 2015 року у перший день Нового року за старим стилем вихованці гуртків «Прикрась свій дім» (керівник Н.В.Ювченко) та «Стань творцем свого життя» (керівник Т.Г.Аркуша) Баришівського ЦПР «Мрія», провели та взяли участь у майстер – класі з квілінгу по виготовленню «Різдвяної зірки». Але перш ніж розпочати роботу першими до кабінету завітали хлопці, які щедро посівали та добра бажали.

Метою заходу було познайомити гуртківців з традиціями святкування, з народними звичаями та обрядами; прищеплювати інтерес до національної історії і культури; виховувати любов до національної культури.

В ході виготовлення зірочок всі присутні поринули у спогади проведення новорічно – різдвяних свят, кожен поділився своєю історією святкування. Також всі разом співали колядок, дівчата щедрували, а хлопці посівали на щастя, на здоров’я та на Новий рік.

Виготовлені «Різдвяні зірочки» вихованці центру передадуть воїнам АТО, як обереги та сувеніри, з побажанням швидкого повернення додому живими та здоровими.

Т.Аркуша, методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 230

Коментарi