Новорічний ранок для дітей

2014-12-26

/Files/images/DSCN8291.JPG

Новорічний ранок – це чудова і дуже відповідальна подія в житті кожної дитини.

У Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» вже стало доброю традицією проведення свята новорічної ялинки для дітей та їх батьків.

Так 23, 24 та 25 грудня 2014 року у просторому залі центру біля величавої, яскраво прикрашеної новорічної красуні – ялинки зібрались діти різного віку – від малечі до школярів молодших класів. Дітям показали казкову виставу «Аліса в країні чудес», під час якої маленькі гості отримали можливість зустрітись із різними казковими героями.

В ході новорічної вистави для дітей було організовано конкурси, ігри, привітання та подарунки від Діда Мороза і Снігуроньки, які викликали жвавий інтерес у малечі. Яскраві костюми, незрівнянне дитяче завзяття та захопливі вигуки надовго запам’ятаються люблячим батькам. Кожен виступ дітей вражав емоційною насиченістю, вдалим музичним оформленням, супроводжувався щирими оплесками присутніх.

Весело, гамірливо пройшли цікаві ігри, в яких брати участь усі дітлахи. Біля новорічної ялинки хороводи водили зайчик і мишка, чорна шахова королева і чеширський кіт, шляпник та Аліса та багато інших персонажів. Дід Мороз і Снігурка з захватом слухали вірші та пісеньки у виконанні діточок.

Цей день – свято для дорослих і дітей. Для дорослих – можливість побути чарівником і здійснити бажання малечі, а для діточок – отримати омріяний подарунок та повірити в новорічне диво. Обличчя дітей сяяли усмішками, а подарунки й іграшки залишать у хлопчиків та дівчаток згадку про цей новорічний ранок.

Захід створив прекрасний новорічний настрій. Свято завершилося фотографуванням дітей з улюбленими казковими персонажами.

Кiлькiсть переглядiв: 185

Коментарi