Змагання з ТАЕКВОН – ДО

2014-11-11

/Files/images/DSCN7211.JPG

08 листопада 2014 року у Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» відбувся Відкритий Кубок Київської області серед дітей та юнаків з ТАЕКВОН – ДО І.Т.Ф.

Змагання проводилися з метою популяризації таеквон - до (І.Т.Ф.) серед населення, підвищення спортивної майстерності спортсменів, залучення молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя.

У змаганнях взяли участь спортсмени з м. Бориспіль, м. Переяслав – Хмельницький, м. Яготин та м. Березань, а також з смт. Баришівки та районів Бориспільського, Переяслав – Хмельницького, Яготинського та Баришівського.

Кубок пройшов на високому рівні, про що засвідчили і гості даного заходу - начальник управління освіти, молоді та спорту Баришівської районної державної адміністрації Слухай Надія Михайлівна, президент федерації Таеквон - до Київської області, інструктор міжнародної категорії Ук Дара Чан, головний суддя змагань Нипорка Василь Ярославович, директор ЦПР «Мрія» Головерда Сергій Анатолійович, які привітали організаторів та учасників з їхнім спортивним свято та побажали їм мирного неба і перемоги у відкритому кубку Київської області та стартах які їх очікують в майбутньому.

Т.Аркуша,

методист ЦПР «Мрія»

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi