«За Мирну Україну»

2014-10-13

/Files/images/UPZVL-frnoU.jpg 10 жовтня 2014 року депутати районної ради учнівського самоврядування «Альянс» провели патріотичну акцію «за Мирну Україну» серед гуртківців та керівників гуртків Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія». В акції взяло участь близько 50 вихованців різних гуртків на чолі зі своїми педагогами.
Головною ідеєю акції стало створення України долоньками маленьких патріотів. Враження важко передати словами, але яскраві посмішки та щасливі очі говорили самі за себе. Для дітей було організоване справжнє свято, адже для того, щоб намалювати Україну потрібно було занурити маленькі долоньки у фарбу синього або жовтого кольорів.
Метою акції було: підвищення рівня громадянської свідомості, патріотизму, національної гордості, формування активної життєвої позиції кожного вихованця центру позашкільної роботи «Мрія».
Дана акція стає доказом того, що усі від маленьких до дорослих люблять та переживають за свою країну. І головним для всіх українців зараз залишається питання мир! Адже кожен з нас хоче, щоб його дитина росла у мирній та процвітаючій Україні.
Т.Аркуша, методист ЦПР «Мрія»
Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi