• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Дитячій конкурс малюнків "Ми за мир у всьому світі"

Дитячій конкурс малюнків "Ми за мир у всьому світі"

2014-06-04

/Files/images/pic_264826181538f108c186e94.58979552.jpg

4 червня 2014 року Баришівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді був проведений конкурс малюнка на асфальті на тему: “Ми за мир у всьому світі!» для вихованців табору з денним перебуванням «Мрія», дітей з функціональними обмеженнями та з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.
Діти з великим азартом та завзяттям висловлювали свої думки крейдою на асфальті щодо миру, спокою, дружби серед народів, майбутнього нашої держави, турботу про рідну Україну. І хоч художні таланти та здібності вони мають різні, всі були єдині в тому, щоб на території нашої держави не було війни, всі були щасливими, жили в злагоді та дружбі.
По завершенні конкурсу директором Центру Л. В. Борзак були відмічені найкращі роботи та нагородженні учасники. Особливу увагу приділили наймолодшим діткам - шестирічкам, це Мосінзова Маша, Гриценко Даша та Болохов Ваня, вони отримали сумочки та іграшки. Заохочувальними призами за кращі малюнки відмічені Колесник Катерина, Живиця Олексій та Лук’яненко Назар, які одержали за свої старання настільні ігри, пазли. А найкращими були визначені роботи Янути Дани (на фото) та Конограй Ірини, дівчатка отримали від Баришівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді грамоти та настільні ігри.

Ніхто не залишився сьогодні без подарунків, всі діти, які приймали участь у конкурсі, а їх було 26, отримали на згадку м’які іграшки та солодощі. Після загального фото на пам’ять разом із вожатими Гордійчук А.В. та Масюк Н.М. діти продовжили відпочивати в таборі за насиченою та різноманітною програмою.

Кiлькiсть переглядiв: 669

Коментарi