Керівник року - 2014

2014-03-14

/Files/images/DSCN3083.JPG

12 березня 2014 року в м. Біла Церква відбувся фінальний тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка – 2014». Фіналістом конкурсу серед керівників гуртків соціально-реабілітаційного напряму (гуртки для дітей – лідерів) стала Загорулько Оксана Володимирівна, керівник гуртка «Лідер» Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія».

Протягом семи років Оксана Володимирівна розвиває в дітей та учнівської молоді лідерські якості. В її гуртку займаються діти, які є активними не лише в межах загальноосвітнього закладу, а й у міжшкільному просторі. На рахунку гуртка учнівського самоврядування «Лідер» безліч проведених акцій, конкурсів, диспутів, зустрічей за «Круглим столом», а також велика кількість нагород: грамот та дипломів різних рівнів.

На обласному етапі Всеукраїнського конкурсу Оксана Володимирівна представляла власний досвід на тему: «Виховання лідерських якостей особистості в умовах позашкільного навчального закладу».

За результатами голосування Загорулько О.В. зайняла ІІ місце та нагороджена дипломом і цінним подарунком.

Кiлькiсть переглядiв: 145

Коментарi